![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhlRuAc5_Rvwk32ooWJ9YimOfNg-3WDGj7MXdJ9KMJRrmUOXfkhidhHEDXkTtLd_ZMjyRIToETuNbCuHeS5HFD3SX917DIzdjNW-b4mUd6g0dJCxgkGgj0HORRAI1hIgbi7GW6c-3GAFCew/s320/GI+limpa+72.jpg)
Här är recept på mitt lättbakade, godaste och nyttigaste GI bröd
3 dl dinkelfullkornsmjöl
3 dl rågmjöl alt. 1,5 dl rågmjöl och 1,5 dl proteinbakmjöl
1/2 dl linfrö
1/2 dl solrosfrö
1/2 dl pumpafrö
2 dl blandade osaltade nötter ex mandel, hasselnötter, cashew, paranötter eller valnötter
5 st torkade aprikoser, i bitar
1 tsk salt
6 dl naturell yoghurt
1,5 tsk bikarbonat
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en avlångform, bröa med sesamfrö. Rör ihop alla ingredienser i en skål. Lägg över i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i cirka 50 minuter. Lycka till, Ewa
Fotograf: Arne Adler
Fotograf: Arne Adler
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar